Vull donar les gracies una vegada mes a tots els que d’una manera voluntaria acudiu a la meua caseta per ferme companya y celebrar el meu Aniversary, enguany seran 97 anys. Quasi res porta el diari.

En primer lloc vull agrair al nostre Senyor, a la meua família y com no a tots vosatros amics que any rere any participeu d’esta festa que en molt de carinyo i en l’ajuda de tots podem celebrar en sencilleza i germanor esta paella, que si Deu vol podrem coninuar celebrant-la el propers anys, mentres les meues forces ho permeten, Moltes gracies per la gran companya que en feu i per l’alegria que en doneu al ferme este homenatge.

Com be sabeu tots, jo visc per al camp, les llavors, les faves, les carxofes, els torts i sobre tot el mon del paranyer.

Vosatros signifiqueu eixa força amiga, eixa amistat tan noble i gran.

Sense vosatros, sense estos moments, com els d’ara, tot deixaria de tindre sentit i forma.

Vosatros li doneu a esta caseta vida, als meus familiars il.lusió, constància y perseverança.

Entre tots formem un gran ram d’espart i timonet, on el perfum traspasa el nas i penetra fins l’interior dels nostres cors, escampa gotes d’amor pur, d’amistat sencilla, d’alegria sana.

Un any mes vull donarvos les gracies, y si Deu vol el Any que ve en el 2020, es tornarem a vore.

Vixca els Paranys, els paranyers i tots els que d’una manera altruista volem any rere any fer la nostra Festa i els nostres Anyversaris mes units i contents.

 

MOLTES GRACIES Y VIXCA EL PARANY

 

Aielo de Malferit, 3 de Maig de 2019